Как да бъдем модерни и практични ?


пола

Ще се чувствате ли красива ?

Още с представянето на първите колекции пролет/лято 2012 стана ясно, че полата до глезените ще е един от най-големите хитове на топлите месеци. Водещите световни дизайнери наложиха разнообразни тенденции при нея както по отношение на моделите, така и на цветовете и десените.

Затова и вариантите за избор на дълга пола са изключително много – в неутрален, пастелен или ярък тон, едноцветна или на цветя, точки, геометрични фигури или друг принт, права, плисирана, на волани, с цепки или с асиметрична кройка.

Казано накратко, ограничения почти няма. Освен че са красиви и стилни, дългите поли са и изключително удобни и практични, защото прикриват много успешно проблемните зони в долната част на тялото.

Мит е също така, че не могат да се носят от ниски жени. Подбрани както трябва, са подходящи за всяка фигура, всеки стил и всеки повод. Предлагаме ви съвети и идеи в тази посока.

Избор на пола според фигурата

нов вид пола

Дългата пола удобна ли е ?

1. Ако сте прекалено висока, изберете моедл в два цвята и го съчетайте с къса блуза, ниски обувки и плоска шапка.

2. Ако сте твърде ниска, избягвайте полите с едри принтове и волани, защото те допълнително ще ви смалят. Заложете на изчистен модел и го комбинирайте с високи обувки и тясна блуза с остро деколте, които значително ще помогнат за удължаване на силуета.

3. Ако имате прекалено едър бюст или широки рамене, заложете на модел с високи цепки, който балансира пропорциите на тялото.

4. Ако се гордеете с плоския си корем и искате да го подчертаете, изберете модел по тялото с висока талия или сложете широк колан.

социални бутони


Copyright © 2019 useful-news. All rights reserved.