Милувка – сексуално докосване без секс


милуетката е велико

Великия тайнствен сигнал за човека

Това докосване може да е много сексуално по природа, но то спира преди да се е стигнало до секс. Може да галите с пръсти лицето на любимия.

Често ще го видите, когато двама души в първоначалния вихър на сексуалните си отношения „не могат да отлепят ръце един от друг“.

Но то може да е също така знак за привързаност, както когато галите лицето на детето си. Когато се прави на обществено място.

Някои двой­ки не се притесняват да изразяват взаимното си привличане съвсем от­крито, но поради интимната природа на това докосване, то не може да се види никога на работното място.

Как става това сексуално докосване без секс ?

Ако се случи, някой се стреми или към любовна афера, или към среща с ръководството!

човек с легендарен сигнал

Сигнала забравен от човек

Да изразяваме връзката си сдържано, когато сме на обществено място.

Това може да е много сексуална прелюдия към пла­нирана по-късно среща.

Докато в службата не бихте искали да опитвате това, то когато сте излезли с любимия си човек – да кажем отишли сте на бар или на парти – може да го погалите по бедрото или да го прегърнете през врата, сигнали, които ще ви помогнат да останете свързани един с друг, докато сте сред приятели.

Континентална Америка проявява прека­лена скромност по отношение на подобно поведение, но в много други страни, като Пуерто Рико или Франция, младите влюбени, се милват един друг в демонстрация на обич и привързаност – нещо, за което в Съедине­ните щати биват удостоявани с неодобрителни погледи от околните.

социални бутони


Copyright © 2019 useful-news. All rights reserved.