Модни трикове на плажа


бански за жени

Как да изглеждаме красиви ?

Колкото повече недостатъци във фигурата си намира една жена, толкова по-ужасяващо и се струва появяването на плаж. Но модните експерти са единодушни, че тази паника е преувеличена. Според тях ходенето на плаж е като ходенето на парти – банският, подобно на тоалета, е много важен, но не всичко се върти около него. Иначе казано, може да имате перфектна фигура и да сте избрали чудесен бански, а цялостният ви външен вид пак да не е добър.

За постигането на впечатляващ плажен стил огромно значение имат също балансът и изборът на подходящите аксесоари. Предлагаме ви съвети в тази посока, съобразени с последните модни тенденции.

1. Помнете, че най-подходящият бански е този, който подчертава достойнствата на фигурата ви и прикрива недостатъците и. Целият си остава най-доброто решение, ако целта е максимален комфорт. Актуални са моделите с едно рамо или с изрязани участъци, които изглеждат много атрактивно. Хитовите в момента ретро долнища с висока талия са подходящо за всякакво телосложение. Ако имате изпъкнал корем, широк ханш или къси крака, е задължително да заложите именно на такова в тъмен цвят. Изберете атрактивно горнище – в дързък цвят или на принтове което ще привлече вниманието върху бюста. В случай че той е прекалено едър, на-подходящо  за вас е горнището с остро деколте в тъмен цвят, на едри шарки или на вертикални или диагонални райета. При обратния проблем – твърде малък бюст, заложете на модел без презрамки или с триъгълни чашки. Още по-добре е ако по горнището има къдрични или други декорации, защото това ще създаде илюзията за обем. Освен това украшенията по банските са хит в момента. Същото важи за сребристия и златистия цвят, принтовете и пастелните тонове. Ако сте почитателка на последните, избягвайте  банските с телесен цвят, защото когато се намокрят те стават прозрачни и ще привлекат вниманието точно към онези проблемни зони на тялото, които сте се опитали да „замаскирате“.  Вместо това изберете модел в светлорозово, бананово, резеда, небесносиньо или прасковено.

бански

Има ли нещо по-маловажно от женските бански?

2. Снабдете се с атрактивно парео, което да отива на цвета или десена на банския ви. Най-популярният начин за носенето му е завързано около врата  или ханша. Можете обаче и да го ползвате вместо шал или да го омотаете около главата като тюрбан – по-лученият дисбаланс ще създаде илюзията, че сте по-слаби.

3. Изберете интересна плажна чанта. Не е препоръчително цветът да е като този на банския, но все пак е добре да не е и прекалено контрастен. Сламените модели и тези от плат са класика в жанра, но няма да сбъркате и с изчистен модел от кожа, който ще придаде допълнителна елегантност на външния вид.

4. Ако не харесвате джапанките, не е нужно да ги обувате за плажа само защото всички други го правят. Но не отивайте и в другата крайност – токчета, защото ще изглеждате нелепо. Перфектният избор са сандали с коркова платформа, които ще ви направят да изглеждате по-слаби и с по-дълги  крака. Препоръчително е да изберете модел, който ще можете да събувате, без да се налага да се навеждате или клякате.

spodelime.com


Copyright © 2019 useful-news. All rights reserved.