Още модни съвети


плаж с очила

Защо са ни тия големи очила за плажа ?

1. Носете шапка. Сламените модели с широка периферия са много добър избор, но можете да заложите и на вариант от плат. Колкото до цветовете, ако искате нещо по-различно от класическото бежово, заложете на светла или по-тъмна от банския. Принтовете също са добър избор – флорални, геометрични, животински, каре, точки и всички други.

 

2. Изборът на слънчеви очила има ключово значение за цялостното излъчване на плажа. Моделите с внушителен размер са страхотен хит това лято и ще ви направят да изглеждате изключително стилно. Стъклата тип „котешко око“ или в преливащи тонове също са много актуални.

 

3. Много бижута нямат място на плажа. Забравете за ефектните си колиета, пръстени и гривни с внушителен размер, които са такъв хит в момента. Те ще ви направят да изглеждате доста претрупана и нелепо, затова ги запазете за

нов бански

Как да си направим такъв бански ?

вечерните партита. Чифт обеци или дълъг тънък гердан са ви напълно достатъчни.

 

4. Преди да тръгнете на разходка по плажа, облечете дълга бяла риза върху банския. Тя ще издължи бедрата ви, прикривайки ханша и задните части. Добро решение са също шалварите от фин памучен плат, които се носят с леко смъкната талия, както и полупрозрачните рокли – до глезените или до коляно. Ако пък сте благословени със слаба фигура и дълги крака, не се колебайте да си купите бански, към който има минипола в същия цвят. Дефилирайки с нея по плажа, ще си спечелите възхищението на всички мъже и завистта на всички жени.

бутони за социални мрежи


Copyright © 2019 useful-news. All rights reserved.