Пола – стайлинг


стайлинг

Можем ли да изглеждаме още по-елегантни ?

1. Едно от основните правила, които трябва да запомните, е, че правите поли могат да се съчетават както с тесни топове, така и с широки, а свободните – само стесни.

2. Комбинирането на пола на принтове с десениран топ може и да изглежда чудесно на модния подиум, но извън нго е препоръчително да се избягва. Добре е да имате предвид съще, че прекалено едрите и дръзки шарки не са добър избор. Те са подходящи за къси поли.

3. Избягвайте да комбинирате полата до глезените с твърде дълга блуза, защото така ще нарушите пропорциите на тялото. Ако имате слаба фигура, можете да заложите на толкова актуалните в момента мини топове, които ще стоят перфектно с модел с висока талия.

4. Отличен избор за офиса е полата с изчистен силует – независимо дали е тясна или по-широка, съчетана с елегантен тон и високи обувки.

5. По-младите жени, които обичат да експериментират в модно отношение и нямат нищо против по-екстравагантното излъчване, могат да комбинират дълга полупрозрачна пола с къса рокля, която да служи вместо топ. Крайният резултат в повечето слуаи е изключително впечатляващ, стига моделите на двете дрехи да са правилно съчетани.

6. Създайте цветни блокове – друга хитова тенденция през последните няколко сезона. Това става много лесно – просто изберете пола, топ и обувки в различни цветове, за препоръчване контрастни. Изпитана е комбинацията от розово, червено и синьо.

7. Внимавайте с обувките. Трябва да ги подберете така, че полата да не се влачи по земята, докато вървите. В зависимост от модела и, можете да заложите на обувки или сандали с ток, на платформа или равни. Всичко зависи от ефекта, който искате да постигнете, и, разбира се, от повода. Избягайте да носите дългата пола с джапанки, освен ако не отивате на плажа. Разполагате с огромен избор от равни сандали и чехли, които са перфектни за разходка.

стила на полата

Всяка пола си има свой стил

8. Можете да комбинирате полата до глезените с различни модели шапки, но най-добрият избор са сламените с широка периферия.

9. Чантата, която носите с дългата пола, не бива да бъде нито прекалено малка, нито пък строго официална. Най-добре е да заложите на модел със среден размер от мека кожа или от плат.

10. На дългите поли отиват екстравагантни бижута, но все пак не прекалявайте с броя им и го съобразете с това къед са разположени. Ако носите големи обици например, не слагайте и колие. А в случай че решите да заложите на много на брой гривни, се откажете от гигантските пръстени.

социално споделяне


Copyright © 2019 useful-news. All rights reserved.