Разлика в мисленето между жената и мъжа? – Продължение


замислен мъж

Умен или замислен - кое предпочитате?

Физическата сила

– е много важна за постигането на определени цели – например да отнемеш на някого топката, маратонките или приятелката (стига тя да няма нищо против – ако има, нищо не помага). С нея се отличават предимно мъжете, но далеч не винаги.

Изключение за физическата сила:

Мъжкараната – Мушва по някоя бира с момчетата след мач. Говори високо, псува, плюе, пуши и се мотае, захапала клечка за зъби. По-лесно и е да говори за риболов, отколкото за гримове. Харчи всичките си пари за резервни части за мотопеда си. За пръв път облича рокля на сватбата на най-добрата си приятелка. Няма нужда от гадже, защото сама си отваря вратите, само си придърпва стола и сама облича палтото.

Гласът

замислена жена

Красива и умна - това ли искате ?

– различен при момчетата и момичетата, но също така при един-единствен индивид в рамките на една-единствена секунда. Подрастващите мъже са горди притежатели на два гласа – скърцащ момчешки и дълбок мъжки. Редуването на скърцане, стържене, бръмчене и буботене кара околните да се превиват от смях. Момчетата възприемат промяната на гласа си като двойно предателство – страна на гласа, и от страна на околните.

Утеха за гласът

– промяната на гласа трае година-две, а това е прашинка на фона на вечността!

Телесно окосмяване

– мъжете се радват на (или страдат от) по-голямо такова в сравнение с жените. Освен по главата, краката, ръцете, подмишниците и гениталиите, мъжете могат да си пуснат косми и на други места – по лицето, на гърдите и на гърба. Нямат косми само на дланите и на стъпалата.

Феномен при телесното окосмяване:

С течение на времето на някои мъже им остава все по-малко и по-малко коса на главата. Това ги прави дълбоко нещастни, че и плешиви на всичкото отгоре. Космите по лицето се наричат мустаци и брада, а космите по половите органи – полово окосмяване. При жените то има триъгълна форма и една от следните характеристики – малко, голямо, тъмно, русо, рижо, рунтаво, или рехаво. Освен че предпазва половите органи, то привлича представителите на противоположния пол като магнит.

бутон за сайт


Copyright © 2019 useful-news. All rights reserved.