Въпрос на шал


въпрос на шал

Въпрос на шал - много видове

Зимният шал отдавна надскочи чисто практичната си функция – да предпазва горната част на тялото от студа, и се превърна в средство за изразяване на модно становище. Според зимната мода има 4 вида шала:

Плетен

Те винаги са били на мода и вероятно винаги ще бъдат. Дължи се не само на факта, че са изключително практични и топли, но и на огромното разнообразие, което предлагат – на моделите, така и на вида на плетката, цветовете и детайлите. Независимо от стила си, всяка жена без проблем може да намери плетен шал, който да е в съзвучие с него.

Кожени

Шаловете от кожа с косъм станаха хит миналата зима и през тази продължават да бъдат такъв. Най-големият им плюс е, че изглеждат изключително луксозно и могат да се съчетават с почти всякакви облекла – от небрежно елегантни палта до вечерни рокли. Дори да не сте изявен природозащитник, заложете на шал от изкуствена кожа.

Цилиндрични

въпрос на шал

Много добри модни съвети аз избор на шал

Красиви, практични и изключително разнообразни, тези шалове печелят все повече почитателки. Могат да се комбинират с абсолютно всякакви облекла, да се носят само около врата или да покриват и главата. Еднакво актуални са както моделите от плат, така и плетени и кожените.

Цветове и принтове

Какъвто и цвят или да сбъркате – достатъчно е да отива на облеклото ви. Ако все пак държите да сте изцяло в крак с модните тенденции, заложете на червено, бордо, синьо или лилаво. При принтовете пък най-голям хит са животинските и най-вече леопардовият.

бутони към социални мрежи


Copyright © 2019 useful-news. All rights reserved.