Водене на тялото


женска сила

Много често трябва да се грижим за тялото си

Воденето на тялото е любезен и ефикасен начин да контролирате посоката, в която другият човек се движи.Тъй като винаги запазвате интимните докосвания за хора, които са се съгласили, това е типът докосване, което можете да използвате с бизнес колеги, за да изградите хармония и разбирателство.

Този тип поведение е по-подходящо за жена към жена, жена към мъж или мъж към жена. Трябва да се използва предпазливо в отношения мъж-мъж, тъй като причинява дискомфорт в „побутваната“ страна.
Когато някой го прави против желанието ви.

Как да прилагаме този сигнал ?

Този вид докосване може да стане и без съгласието ви. Може би е келнер или разпоредител в театъра, някой, чиято работа е да води. Например, повечето жени не обичат непознати от противния пол да ги докосват.
Ако ви докосне непознат, а вие не го искате, можете да извърнете горната част на тялото си, макар и леко – това определено ще прекъсне контакта.
Като начин за сътрудничество.За да накарате заповедите ви да се възприемат повече като съвместно решение, опитайте това движение.

Вместо да хващате лакът или да побутвате някого отзад,

нов вид спорт

Нов спорт който много хора предпочитат

позиционирайте се така, че да сте под ъгъл от деветдесет градуса спрямо дясната страна на другия човек.
Вдигнете лявата си ръка и я сложете на десния му лакът.Като използвате дясната си ръка, посочете напред, сякаш казвате: „Да се движим нататък заедно“.

Вие сте го приели радушно в пространството си и в същото време го държите за лакътя и се движите заедно с него. Този жест се възприема като по-малко авторитарна версия на водене на тялото.

споделяне в социални мрежи


Copyright © 2019 useful-news. All rights reserved.